Dagens lunch

måndag, 10 februari

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta (hjort, älg och ren)

    med enbär, kantareller, lingon, timjan, soja och grädde, serveras med potatismos eller ris

  • Grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
wokade grönsaker

  • Egenpanerad flundra

    med
skagensås (räkor och crabfish), serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill-och romsås samt kokt potatis

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos och guaqamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas

    med ris, tortilla, nachos och guaqamole

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Wok på fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök och ingefära

  • Räksallad

    med matvete, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets lasagne

    med coleslaw

  • Kycklingspett

    med klyftpotatis och champinjonsås

  • Pulled pork

    med ris

  • Fläskfilégryta

    med färska grönsaker och ris

  • Falafel

    med pommes och tillbehör

  • Grillad ost

    med tillbehör

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Bresaola pizza

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklingspett

    med gräddsås, grönsaker serveras med ris

  • Pasta carbonara

    med stekt bacon och riven ost

Universitetsklubben

  • Kålpudding

    serveras med rårörda lingon, gräddsås samt kokt potatis

  • Kikärtsgryta

    med grönsaker serveras med bulgur

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pulled pork på fläskkarré från Skänninge

    rostad potatis, syrlig kålsallad, chipotlemajonnäs

  • Dagens grönt: Gnocchi

    kål, svamp, linser, rotselleri, tryffelfärskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    romansallad, picklad lök, krutonger, parmesan, bacon, bakad gul morot, tomatpestokräm

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Skinka och ädelost sås

    Serveras med färsk tagliatelle

  • Ugnsgrillad karré

    Serveras med pepparsås och rostad potatis

  • Vegetarisk bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt parmesan

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, februari 10