Dagens lunch

torsdag, 13 februari

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt drottningpaj med vaniljsås

  • Baconlindad kycklingrullad

    fylld med soltorkad tomat, basilika & parmesan, serveras med cidersås, haricots verts & klyftpotatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med örtcreme, serveras
med haricots verts och klyftpotatis / kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Gulaschsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis och rödbetor

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok på entrecôte

    med chilimarinerad broccoli och strimlad lök

  • Sallad

    Räkor och kräftstjärtar med ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare & pizza buffé

    Högrevsburgare, pizzor, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklingschnitzel

    med stekt potatis, grönsaker, bearnaise

  • Smörstek fiskfilé (panerad)

    kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Pankopanerad kyckling

    serveras med rostade potatis samt timjanssås

  • Lins och grönsaksgryta

    serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    potatispuré, pressgurka, lingon, gräddsås

  • Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse

    potatis, fänkålscrudité, surdegskrutonger, saffransaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    romansallad, picklad lök, krutonger, parmesan, bacon, bakad gul morot, tomatpestokräm

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Asiatisk kycklinggryta

    Smaksatt med chili, kokos och lime serveras med jasminris

  • Veckans fisk
  • Vegetarisk bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt parmesan

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

torsdag, februari 13