Dagens lunch

måndag, 17 februari

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt marinerad svensk fläskytterfilé

    med portersås och äppelchutney, serveras med örtrostad potatis

  • Kycklinggryta

    med champinjoner, paprika, grädda, soja och vitlök, serveras
 med ris eller kokt potatis

  • Egenpanerad koljafilé

    med
dill-majonnäs, serveras med kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Viltskavsgryta av hjort från Åtvidaberg

    med kantareller, lök, lingon &och potatismos

  • Veg: Falafel

    med pommes och remouladsås

  • Pasta

    med kyckling, grädde, vitlök och sambal oelek

  • Kycklingwok

    med mango, ingefära och chili

  • Räksallad

    med bulgur, örter, melon och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Köttfärslimpa

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Helstekt fläskfilé

    med stekt potatis och grönpepparsås

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Bresaola pizza

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    med kokt potatis, löksås, lingon, ärtor

  • Pasta carbonara

    med stekt bacon och riven ost

Universitetsklubben

  • Helstekt fläskytterfilé

    serveras med rostade rotfrukter samt timjansky

  • Vårrullar

    serveras med ris samt sweetchili

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svenskt kycklinglår

    rostad potatis, picklad lök, parmesan, bacon, aioli

  • Dagens grönt: Risotto

    svamp, savoykål, smulad getaost från Löts mejeri

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    nudlar, böngroddar, vårlök, koriander, morot, vitkål, sesam, jordnötter, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Stekt fläsk med löksås

    Serveras med kokt potatis

  • Isterband

    Serveras med örtstuvad potatis

  • Krämig risotto

    Serveras med betor och chevré

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor (Slut för dagen)

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, februari 17