Dagens lunch

tisdag, 18 februari

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Linguine

    med fläskfilé, champinjoner,
bacon, purjolök och vitlök, samt
toppad grana padano

  • Egenpanerad flundrafilé

    med
dill-majonnäs, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Bräckt laxfilé

    med dillhollandaise och kokt potatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med bacon och pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis, bearnaisesås och champinjonsås

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Pulled pork

    med ris

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis, brunsås och lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Bouillabaisse

    serveras med kokt potatis samt aioli

  • Morotsbiffar

    serveras med kokt potatis samt kapriskräm

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Bakad lax

    potatis, picklad blomkål, dill, citron, kall romsås

  • Dagens grönt: Bakade rödbetor

    havreris, picklad lök, örtsallad, hummus

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    nudlar, böngroddar, vårlök, koriander, morot, vitkål, sesam, jordnötter, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Rimmad oxbringa

    Serveras med rotmos samt grovkornig senapssås

  • Smörstekt långa

    Serveras med musselsås och kokt potatis

  • Krämig risotto

    Serveras med betor och chevré

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor (Slut för dagen)

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, februari 18