Dagens lunch

onsdag, 19 februari

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås och lingon, serveras med inlagd gurka och potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsbakad laxfilé

    med dill och räkor i
citronsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff

    med fetaost och ajvar samt tzatziki, rödvinssky och vitlöksfräst kulpotatis

  • Fisk- och skaldjurspaella

    med limeaioli

  • Veg: Pastawok

    med limeaioli

  • Pasta

    med strimlad biff, färska champinjoner och gorgonzola

  • Wok på fläskfilé

    med jordnötssås

  • Sallad

    med ost, skinka, pasta och tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special mix grill buffé

    Bifteki, fläskfilé och kycklinglårfilé med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskfilén Oscar

    med stekt potatis, bearnaisesås, sparris

  • Pasta Bolognese

    med köttfärssås och riven ost

Universitetsklubben

  • Brieostfylld kyckling

    serveras med potatismos, haricots vert samt dragonsås

  • Couscous sallad

    med grönsaker och tofu

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, dragon- och citronmajonnäs

  • Dagens grönt: Blomkålscurry

    ris, libabröd, koriander, vårlök, böngroddar

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    nudlar, böngroddar, vårlök, koriander, morot, vitkål, sesam, jordnötter, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Laxpudding

    Serveras med brynt dillsmör

  • Smörstekt långa

    Serveras med musselsås och kokt potatis

  • Krämig risotto

    Serveras med betor och chevré

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor (Slut för dagen)

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

onsdag, februari 19