Dagens lunch

måndag, 3 mars

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel (svenskt kött)

    med gräddsås och gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Kalops (svensk högrev)

    med morötter, serveras
med inlagda rödbetor och kokt potatis

  • Egenpanerad flundra

    med
västkustsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra och kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner eller kokt potatis, gräddsås och lingon

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med valnötter, mandlar och spenat

  • Pasta

    med fläskfilé, strimlad pepparsalami och soltorkad tomat i ostsås

  • Kycklingwok

    med mango, färsk ingefära och chili

  • Räksallad

    med bulgur, tapenad, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Grillad lax

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Bresaola pizza

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad flundra

    fisk med kokt potatis, remouladsås

  • Husets lasagne bolagensa

    med nötfärs, gräddost

Universitetsklubben

  • Bönbiffar

    serveras med ris och jalapenokräm

  • Kyckling teriyaki

    serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svenskt kycklinglår

    rostad potatis, morot, spetskål, dragon- och vitvinsås

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    havreris, tomatsalsa, chilikräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    havreris, tomater, picklad lök, gulbetor, ärtskott, örtmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Flankstek

    Serveras med rödvinsås och stekt potatis

  • Krämig bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle och riven parmesan

  • Pinsa Bianco

    Med örtig pesto, krämig mozzarella och rostade pinjenötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, mars 3