Dagens lunch

tisdag, 4 mars

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Krämig fläskfilépasta

    med soltorkade tomater,
spenat, chili-flakes, purjolök och vitlök,
samt toppad grana padano

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med
västkustsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Kålpudding

    med gräddsås, lingon och kokt potatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta

    med strimlad biff och gorgonzola

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Räksallad

    med pasta och tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Kycklinglårfilé

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Panerad spättafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad fläskkotlett

    rostad potatis, bearnaisesås

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Rödbetsbiffar

    serveras med stekt potatis samt aioli

  • Biff a la Lindström

    serveras med kokt potatis samt rödvinssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Rimmad kolja

    potatispuré, picklad blomkål, skaldjursås

  • Dagens grönt: Sotad broccoli

    glasnudelsallad, chili, koriander, jordnötter, vitkål, morot, kimchimajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    havreris, tomater, picklad lök, gulbetor, ärtskott, örtmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Helstekt karré

    Serveras med grönpepparsås och rostad potatis

  • Frasig sej

    Serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor samt kokt potatis

  • Pinsa Bianco

    Med örtig pesto, krämig mozzarella och rostade pinjenötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, mars 4