Dagens lunch

onsdag, 5 mars

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Baconfylld färsbiff (svensk blandfärs)

    med svampsås och lingon, serveras med inlagd gurka och potatismos eller kokt potatis

  • Paella med räkor och kyckling

    toppad med aioli och citron

  • Egenpanerad torskfilé

    med
västkustsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff

    med fransk senapssås och klyftpotatis

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med citronsås, wokade grönsaker, nudlar eller kokt potatis

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med citronsås, wokade grönsaker, nudlar eller kokt potatis

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Wok på fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök och färsk grön chili

  • Kycklingsallad

    med pasta och bacon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special mix grill buffé

    Bifteki, fläskfilé och kycklingfilé med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklinggryta

    med grönsaker serveras med ris

  • Dipollo pasta

    regaton, kyckling, svamp, riven ost

Universitetsklubben

  • Mangochutneybakad blomkål
  • Skånsk kalops

    serveras med kokt potatis samt rödbetor

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, kaprismajonnäs

  • Dagens grönt: Bakad rödbeta

    krämigt matvete, örtsallad, rostade solrosfrön, smulad getaost frön Löt

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    havreris, tomater, picklad lök, gulbetor, ärtskott, örtmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunk

    Serveras med stekt fläsk och lingongrädde

  • Frasig sej

    Serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor samt kokt potatis

  • Pinsa Bianco

    Med örtig pesto, krämig mozzarella och rostade pinjenötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

onsdag, mars 5