Dagens lunch

torsdag, 6 mars

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt drottningpaj med vaniljsås

  • Honungsglacerad kycklingfilé

    serveras
med coleslaw och klyftpotatis

  • Egenpanerad gösfilé

    med
dill-majonnäs, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa

    samt semla

  • Thaisoppa

    med strimlad kyckling samt semla

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Veg: Thaisoppa

    samt semla

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok på entrecôte

    med chilimarinerad blomkål och broccoli

  • Sallad

    Ost- och skinka med pasta och tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare och pizza buffé

    Högrevsburgare, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner, valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Klassisk kålpudding

    gräddsås, lingon, kokt potatis

  • Smörstek fiskfilé (panerad)

    kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Cannelloni

    serveras med tomatsås

  • Senap och persiljebakad kotlettrad

    serveras med stekt potatis samt svampsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    potatispuré, champinjoner, bacon, purjolök, rödvinssky

  • Dagens grönt: Bönchili

    lökris, picklad rödlök, grönärtskräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    havreris, tomater, picklad lök, gulbetor, ärtskott, örtmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Mamma Gunillas heta räkgryta

    Curry och äpple, serveras med jasminris

  • Frasig sej

    Serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor samt kokt potatis

  • Pinsa Bianco

    Med örtig pesto, krämig mozzarella och rostade pinjenötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

torsdag, mars 6