Dagens lunch

måndag, 10 mars

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne (svensk blandfärs),

    serveras med tomat-, lök- och ruccolasallad

  • Stekt fläsknoisette (svenskt kött)

    serveras med portvinstuvade champinjoner, lättfrästa haricots verts och stekt potatis

  • Egenpanerad torskfilé

    med
chili- och limemayo, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé

    med dill- och romsås samt kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta

    med badmatiris, libabröd och Raita

  • Veg: Grönsakswok

    med basmatiris och cashewnötter

  • Pasta

    med salsiccia, lök, paprika, sambal oelek och vitlök

  • Wok på fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök och chili

  • Räksallad

    med bulgur, ägghalva, citron och Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Kyckling tempura

    med stekt potatis och vitlökssås/champinjonsås

  • Wok på fläskfilé

    med färska grönsaker

  • Pulled pork

    med ris

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Veckans sallad: kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Lövbiff

    med wokade grönsaker, pommes, bearnaise

  • Panerad fiskfilé

    med kokt potatis, grönsaker, dillsås

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljong

    serveras med fetaostkräm samt ris

  • Köttfärslimpa

    med bacon serveras med kokt potatis, gräddsås samt pressgurka

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakade revben från Skänninge

    rostade rotfrukter, bbqglace, krämig äpple- och kålsallad

  • Dagens grönt: Blomkålscurry

    ris, örtsallad, libabröd

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, picklad blomkål, tomater, gurka, surdegskrutonger, gremolatamajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Kalops på högrev

    Serveras med rödbetor och kokt potatis

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Fyllda cannelloni med ricotta och spenat

    Toppas meed tomatsås och parmesanost

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Svenska nykokta blåmusslor

    Lökar, chili, persilja, grädde och vitt vin serveras med rostat bröd

måndag, mars 10