Dagens lunch

måndag, 17 mars

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Bouef bourguignon

    svensk högrev med bacon, rött vin, champinjoner och syltlök, serveras med ris/kokt potatis

  • Kålpudding (svensk blandfärs)

    med gräddsås
och lingon, serveras med kokt potatis

  • Egenpanerad kamtjatkaflundrafilé

    med
tartarsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

  • Poke Bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås samt kokt potatis

  • Tex Mex buffé

    med kyckling, nötfärs och guacamole samt tillbehör

  • Veg: Tex Mex buffé

    med quorn- och grönsaksfärs, guacamole samt tillbehör

  • Pasta

    med fläskfilé, bacon och färska champinjoner

  • Kycklingwok

    med mango, lime och färsk ingefära

  • Räksallad

    med matvete, tapenad, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Panerad flundrafilè

    med kokt potatis och remouladsås

  • Helstekt fläskkotlett

    med stekt potatis och gräddsås

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskkotlett schnitzel

    kokt grönt, stekt potatis bearnaise

  • Panerad fiskfilé

    med kokt potatis, grönsaker, dillsås

Universitetsklubben

  • Vegostroganoff

    med halloumi

  • Helstekt fläskfilé

    serveras med potatisgratäng samt senapssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svenskt kycklinglår

    ceasarpotatissallad, bacon, picklad lök, roman, aioli

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linser, svamp, citron, persilja, babysspenat, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatissallad, senapsvinägrette, picklad lök, ägg, gul morot, kavring, ramslöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Karré med BBQ-sås

    Serveras med stekt potatis

  • Pannbiff

    Serveras med gräddsås, rårörda lingon och potatispuré

  • Tortellini

    Med ricotta och spenat samt gräddkoktsvartkål

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, mars 17