Dagens lunch

tisdag, 18 mars

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle

    med kyckling, chili, lime,
purjolök och vitlök, samt toppad med
grana padano

  • Egenpanerad torskfilé

    med
tartarsås, serveras med kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

  • Poke Bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Chili con carne

    med ris, tortilla, nachos & vitlökssås

  • Veg: Chili

    med quornfärs, ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta

    med räkor och kräfttjärtar i vitvinssås

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami och fetaost

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Bräserad högrev

    med kokt potatis och rödvinssås

  • Panerad flundrafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Falafel

    med tillbehör

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingonsylt

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Grönsakspaj

    serveras med aioli

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Rimmad kolja

    potatis, vitlök, citron, persilja, babyspenat, romescosås

  • Dagens grönt: Pasta

    bakad portabello, rotselleri, parmesan, ruccola, krämig vitvinssås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatissallad, senapsvinägrette, picklad lök, ägg, gul morot, kavring, ramslöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Stekt fläsk med löksås

    Serveras med koktpotatis

  • Karré med BBQ-sås

    Serveras med stekt potatis

  • Pocherad spetta

    Serveras med hummer och tryffel sås samt vit sparris och kokt potatis

  • Tortellini

    Med ricotta och spenat samt gräddkoktsvartkål

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, mars 18