Dagens lunch

torsdag, 20 mars

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebab-tallrik eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt och grädde

  • Krispig laxfilé (panko-, dill- och vitlökspanerad)

    med skagensås, serveras med äpple- och fänkålsallad samt kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

  • Poke Bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa

    med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

  • Broccolisoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslwsallad

  • Fish and chips

    med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Veg: Ärtsoppa/Broccolisoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok på fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök och färsk röd chili

  • Sallad

    Ost och skinka med pasta och tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare och pizza buffé

    Högrevsburgare, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis, löksås och lingon

  • Mamma rosa

    pasta med fläsk, champinjoner, grädde

Universitetsklubben

  • Tagliatelle

    serveras med sojafärssås

  • Klassisk lasagne

    serveras med tomat och löksallad

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    potatispuré, stekt lök, egensaltad saltgurka, skysås

  • Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse

    krutonger, fänkål, ramslöksaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatissallad, senapsvinägrette, picklad lök, ägg, gul morot, kavring, ramslöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa med fläsk samt Mankans vaniljpannkakor

    Serveras med hjortronsylt och grädde

  • Nattbakad kalv

    Serveras med pepparrotssås samt kokt potatis

  • Pocherad spetta

    Serveras med hummer och tryffel sås samt vit sparris och kokt potatis

  • Tortellini

    Med ricotta och spenat samt gräddkoktsvartkål

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

torsdag, mars 20