Dagens lunch

måndag, 14 april

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta (hjort, älg, ren)

    med kantareller, enbär, timjan, soja och grädde, serveras med lingon och ris eller kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
lättwokade grönsaker

  • Egenpanerad flundra

    med
skagensås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Nattbakad kotlett

    med örter och vitlök samt pepparsås och smörstekt kulpotatis

  • Veg: Falafel

    med remouladsås och pommes

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Kycklingwok

    med cocosmjölk och färsk grön chili

  • Räksallad

    med röd quinoa, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Fich'n chips

    med skagenröra

  • Högrevsfärsbiffar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Kycklingspett

    med ugnsstekt potatis med vitlökssås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis, löksås och lingon

  • Panerad fiskfilé flundra

    med kokt potatis, grönsaker, dillsås

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Ugnsbakade rödbetor med Chevré

    toppad med solrosfrö

  • Helstekt kotlettrad

    serveras med timjansstekt potatis samt soltorkad tomatsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Bakat svenskt kycklinglår

    ceasarpotatissallad, picklad lök, parmesan, aioli

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linser, prästost, basilika, ruccola, citron, tomatsås

Pegs & Tails

  • Köttfärslimpa på rådjur

    Serveras med skogssvampsås och kokt potatis

  • Vegetarisk bolognese med svamp

    Serveras med färsk tagliatelle och nyriven parmesan

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, april 14