Dagens lunch

tisdag, 15 april

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle

    med ryggbiff, champinjoner,
tryffelolja, timjan, purjolök och vitlök,
samt toppad grana padano

  • Krispig laxfilé

    Panko-, dill-
och vitlökspanerad, serveras med skagensås och kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    med örter och soltorkad tomat samt potatis- och rotfruktsgratäng, örtsky

  • Kålpudding

    med gräddsås, lingon och kokt potatis

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med örter och hackade mandlar

  • Pasta: "Delicata"

    med bacon, salami, lök och paprika

  • Kycklingwok

    med mango, sweet chili och färsk röd chili

  • Räksallad

    med couscous, basilika och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Husets lasagne

    med coleslaw

  • Fläskfilégryta

    med färska grönsaker och ris

  • Ugnsbakad lax

    med stekt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och skagenröra

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Bakpotatis

    serveras med grönsaks- och halloumifyllning

  • Klassisk bouillabaisse

    serveras kokt potatis samt aioli

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    potatispuré, stekt svamp, haricot verts, syrlig örtsky

  • Dagens grönt: Saltbakad rotselleri

    potatis, bakad tomat, picklad lök, dragonsmörsås

Pegs & Tails

  • Biff Stroganoff

    Serveras med potatispuré

  • Köttfärslimpa på rådjur

    Serveras med skogssvampsås och kokt potatis

  • Västerbottenbakad laxfilé

    Serveras med kokt potatis och vitvinssås

  • Vegetarisk bolognese med svamp

    Serveras med färsk tagliatelle och nyriven parmesan

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, april 15