Dagens lunch

måndag, 13 oktober

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    svensk fläskytterfilé med bacon, rödvinsås, purjolök & potatismos

  • Hjortkalops med morötter

    serveras 
med inlagda rödbetor & kokt potatis

  • Egenpanerad kapkummelfilé med
tartarsås

    serveras
med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel

    med västkuströra & kokt potatis

  • Pannbiff

    med kantarellsås, potatismos eller kokt potatis, lingon, inlagd gurka

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, cocosmjölk, chili & basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling

    med cocosmjölk & färsk chili

  • Sallad: Räkor

    med fetaost & tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Texas chiligryta

    med ris

  • Köttfärslimpa

    med kokt potatis och gräddsås & lingonsylt

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis och löksås

  • Panerad spättafilé

    med stekt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami & ruccola

Pinoccio

  • Panerad kyckling

    serveras med stekt potatis, bearnaisesås och stekt grönsaker

  • Smörstekt fiskfilé

    serveras med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Saffransdoftande kikärtsgryta

    serveras med couscous

  • Rimmad oxbringa

    serveras med rotmos, pepparrotssås samt senap

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Viltskav från Sverige

    potatispuré, svamp, pepparrot, dijon, grädde, lingon

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    quinoa, paprika- och tomatsallad, romescosås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räk- och nudelsallad

    bönnudlar, morot, spetskål, spenat, koriander, mynta, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Chokladmousse

    kola

Pegs & Tails

  • Oxbringa

    Serveras med rostad potatis och pepparrotsgrädde

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

måndag, oktober 13