Dagens lunch

torsdag, 19 december

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebab-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt drottningpaj
med vaniljsås

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med romsås, serveras
med fänkålsallad och kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Tomatsoppa

    med krutonger och parmesan samt pannkakor med sylt och grädde

  • BBQ-rubbad nattbakad kotlett

    med potatisgratäng och konjaksgräddsås

  • Pasta

    med kyckling, spenat, vitlök och grädde

  • Veg: Ärtsoppa/Tomatsoppa

    med krutonger och parmesan samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Grönsaksbiffar

    med potatisgratäng och grilltomat

  • Kycklingwok

    med sweet chili, vitlök och cashewnötter

  • Kycklingsallad

    med pasta och strimlad pepparsalami

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset lasagne

    med coleslaw

  • Pulled beef

    med bereich bröd

  • Grillad halloumi

    med tillbehör

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Chili con carne

    severas med basmati ris

  • Smörstekt fiskfilé (panerad)

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Pulled oumph

    serveras med couscous och aioli

  • Helstekt karré

    serveras med rostade rotfrukter, äpplemos och gräddsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Bakad torsk

    potatissallad, bönor, citron, dill, gubbröra

  • Dagens grönt: Raggmunk

    linser, äpple, kål, brynt smör, lingon

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    nudlar, picklad kålsallad, böngroddar, morot, vårlök, sesamfrö, koriander, kimchimajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Traditionellt svenskt julbord

    Serveras från kl. 12

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

torsdag, december 19