Dagens lunch

torsdag, 30 januari

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- och skaldjurssoppa

    med smak av saffran
och toppad med gremolata-aioli, samt kladdkaka med vispgrädde

  • Baconlindad kycklingfilé

    i balsamicosås, serveras med
haricots verts och klyftpotatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med sås på äpple, gurka,
yoghurt & pepparrot, med haricots
verts & klyftpotatis eller kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Gulaschsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Nattbakad BBQ-kotlett

    med chilibearnaise, BBQ-sås & friterad klyftpotatis

  • Pasta

    med strimlad biff och peppar

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Kycklingwok

    med cocosmjölk och färsk röd chili

  • Räksallad

    med ägghalva, citron och Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special Angus Burger & pizza buffé

    Angus burger, pizzor, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklingspett

    serveras med currysås, ris, grönsaker

  • Smörstek fiskfilé (panerad)

    kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Wokade nudlar

    med grönsaker och tofu

  • Pankopanerad sejfilé

    serveras med kokt potatis samt kaprismajonnäs

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskbiff på svensk regnbåge

    ljummen potatissallad, gulbetor, purjolök, kall romsås

  • Dagens grönt: Kroppkakor

    skogschampinjoner, lök, kål, hasselnötter, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    nudlar, ingefärspicklad vitkål, sesamgurka, vårlök, böngroddar, jordnötter, kimchimajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Pyttipanna

    Serveras med stekt ägg och rödbetor

  • Veckans fisk
  • Spenat och ricottafylld cannelloni

    Serveras med tomatsås

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, pressgurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

torsdag, januari 30