Dagens lunch

onsdag, 12 mars

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svensk blandfärs)

    med stekt lök, gräddsås och lingon,
serveras med saltgurka och potatismos eller kokt potatis

  • Biffstroganoff

    med färska champinjoner,
serveras med saltgurka och ris

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med
chili- och limemayo, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff

    med tryffelaioli, BBQ-sås, picklad rödlök, coleslaw och råstekt strimlad purjolökspotatis

  • Fisk- och skaldjursgryta "Bouillabaisse"

    med ris och aioli

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat-ruccola och fetasallad

  • Spaghetti Carbonara

    med bacon

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med bacon och aioli

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special mix grill buffé

    Bifteki, fläskfilé och kycklingfilé med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Marinerad kycklingspett

    med currysås, serveras med ris

  • Dipollo pasta regatoni

    med kyckling, svamp och riven ost

Universitetsklubben

  • Tempurafriterad blomkål

    serveras med ris och sweetchili

  • Isterband

    serveras med persiljestuvad potatis, senap samt rödbetor

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skännninge

    rostad potatis, babyspenat, kryddsmör, lökssky

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    morotspuré, mandel, machesallad, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, picklad blomkål, tomater, gurka, surdegskrutonger, gremolatamajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Fläsksida

    Serveras med gräddsås gjord på äppelcider och stekt potatis

  • Veckans fisk
  • Fyllda cannelloni med ricotta och spenat

    Toppas meed tomatsås och parmesanost

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Svenska nykokta blåmusslor

    Lökar, chili, persilja, grädde och vitt vin serveras med rostat bröd

onsdag, mars 12