Dagens lunch

onsdag, 26 mars

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk wallenbergare

    med skirat smör/gräddsås, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsbakad laxfilé

    med räkor och dill i citronsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pankopanerad kycklingfilé

    med sötsursås, wokade grönsaker och jasminris

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv och ris

  • Veg: Pankopanerad quornfilé

    med sötsursås, wokade grönsaker och jasminris

  • Spaghetti Carbonara

    med bacon

  • Wok på entrecôte

    med strimlad lök och chilimarinerad broccoli

  • Kycklingsallad

    med pasta och bacon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special black and white buffé

    Entrcoté, fläskfilé och kycklingårfilé med potatisgratäng

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Kycklingspett

    med ris, grillade grönsaker, pomodorosås

  • Nötfärs bolognese

    med tagliatelle pasta och riven ost

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Krämig linsgryta

    på kokosgrädde smaksatt med vitlök, curry och sambal oelek serveras med ris

  • Boeuf bourguignon

    serveras med potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel

    ljummen potatissallad, ramslöksmajonnäs

  • Dagent grönt: Bakad morot

    havreris, kavringssmulor, ärtskott, krasse, cheddar- och chilikräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    roman, bacon, picklad tomat, krutonger, rödlök, parmesan, aioli

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Biffstroganoff

    Serveras med ris

  • Oxbringa med rotmos

    Serveras med grovkorning senapssås

  • Vinkokt färsk kolja

    Serveras med anjovisgrädde

  • Pinsa

    Med fetaost och betor samt rostade pinjenötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

onsdag, mars 26