Dagens lunch

tisdag, 1 april

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle

    med kyckling, curry, ananas,
 purjolök, vitlök & cashewnötter,
 samt toppad grana padano

  • Egenpanerad gösfilé

    med västkustsås
(räkor, crabfish, rom), serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Bräckt laxfilé

    med Sandefjordssås och kokt potatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Kycklingwok

    med vitlök, chili och thai basilika

  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami och soltorkad tomat

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Grekiska biffar

    med potatisgratäng och tzatziki

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och skagenröra

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Vårrullar

    serveras med ris samt sweetchili

  • Rimmad oxbringa

    serveras med rotmos samt pepparrotssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Rimmad kolja

    potatispuré, dillpicklad gurka, ärtskott, skaldjurssås

  • Dagens grönt: Linsgryta

    gotlandslinser, broccoli, libabröd, örtsallad

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Sotad gravlax

    nudelsallad, sojapicklad gurka, chili, sesam, koriander, jordnötter misomajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Isterband

    Serveras med senap/örtstuvad potatis

  • Stekt strömming

    Med brynt smör och kapris

  • Pinsa Bianco

    Med västerbottenost, tångrom, rödlök och dill

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, april 1