Dagens lunch

onsdag, 2 april

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås och lingon, serveras med saltgurka och potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna

    serveras
 med stekt ägg och inlagda rödbetor

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med västkustsås (räkor, crabfish, rom), serveras med kokt potatis och citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda

    med nattbakad kotlett, potatismos, bacon- och rödvinssås, inlagd gurka och kryddsmör

  • Fisk- och skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg: Grönsakspaella

    med strimlad quorn och aioli

  • Pasta: Kyckling "Alfredo"

    med grädde, vitlök, spenat och parmesan

  • Wok på fläskfilé

    med jordnötssås

  • Räksallad

    med fetaost och matvete

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La Fontana grill buffé

    Bifteki, fläskfilé och kycklinglårfilé med klyftpotatis och pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Kycklingschnitzel

    med stekt potatis samt bearnaise

  • Carbonara pasta

    med tagliatelle pasta, bacon och riven ost

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Pasta

    serveras med krämig svampsås samt parmesan

  • Stekt strömming

    serveras med potatismos, skirat smör samt lingon

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Majskycklingbröst från Munka Ljungby

    potatis, sotad morot, citron, örter, ramslöksvelouté

  • Dagens grönt: Kroppkakor

    svamp, lök, lingon, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Sotad gravlax

    nudelsallad, sojapicklad gurka, chili, sesam, koriander, jordnötter misomajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Köttbullar

    Serveras med gräddsås och potatispuré

  • Mankans raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Stekt strömming

    Med brynt smör och kapris

  • Pinsa Bianco

    Med västerbottenost, tångrom, rödlök och dill

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

onsdag, april 2