Dagens lunch

torsdag, 3 april

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- och skaldjurssoppa

    med smak av saffran samt toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • Kycklinggratäng

    med bacon, svamp, spenat och parmesan, serveras med grönsallad och ris

  • Egenpanerad torskfilé

    med
dill-majonnäs, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa

    med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

  • Potatis- och purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Veg: Ärtsoppa / Potatis- och purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok på entrécote

    med böngroddar, vattenkastanjer och lök

  • Sallad

    Räkor och kräftstjärtar med ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare & pizza buffé

    Högrevsburgare, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Helstekt fläskytterfile

    med gräddsås, kokt potatis

  • Vegetarisk pasta

    vegetarisk pasta med tagliatelle och krämig grädde

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar

    serveras med rostade potatis samt mangokräm

  • Porterstek

    serveras med kokt potatis, gelé, brysselkål samt gräddsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kolgrillad burgare på kött f. Valdemarsvik

    potatis, parmesan, karamelliserad lök, picklad chili, aioli

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    tomat- och ruccolasallad, vispad färskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Sotad gravlax

    nudelsallad, sojapicklad gurka, chili, sesam, koriander, jordnötter misomajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med grönpepparsås

  • Köttbullar

    Serveras med gräddsås & potatispuré

  • Stekt strömming

    Med brynt smör och kapris

  • Pinsa Bianco

    Med västerbottenost, tångrom, rödlök och dill

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, press gurka och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

torsdag, april 3