Dagens lunch

tisdag, 8 april

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Krämig fläskfilépasta

    med champinjoner,
grönpeppar, purjolök och vitlök,
samt toppad grana padano

  • Egenpanerad flundra

    med
ört-creme, serveras med kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta

    med strimlad biff i gorgonzolasås

  • Wok på fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök och chili

  • Kycklingsallad

    med bacon och pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Grillad halloumi

    med tillbehör

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och skagenröra

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Blomkålsbiffar

    serveras med ugnsrostade rotfrukter samt rostad vitlöksdipp

  • Plommonspäckad kotlettrad

    serveras med örtgräddsås samt ugnsrostade rotfrukter

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Bakad rimmad lax

    gräslöksstuvad potatis, gulbetor, dill, citron

  • Dagens grönt: Sojastekt ostronskivling

    stekt ris, picklad kålsallad, chilimajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    havreris, ramslöksvinägrette, bakad gul morot, tomat, picklad lök, färskostkräm

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Pytt i panna

    Serveras med stekt ägg och rödbetor

  • Ugnstekt karré

    Serveras med äppelcider gräddsås och kokt potatis

  • Stekt strömming

    Serveras med vispat smör smaksatt med ansjovis, citron och dill

  • Krämig risotto

    Kantarell, ramslök och parmesan

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, april 8